Ravintola

Lasten huomioiminen ravintolassa laadullistaa vanhempien sekä lastenruokailukokemusta. Lapselle suunnattu ikätasoinen tekeminen helpottaa lapsen ruuan odottamista. Lapsen lopettaessa jo ruokailua tehtävät ja leikkitila mahdollistavat vanhempien rauhallisen ruokailun.
Lasten huomioiminen ravintolassa tehtävät

Ravintola-teemaiset tehtävät

Paketti sisältää 8 ravintolan ruoka ja brändi teemaan kustomoitua tehtävää. Tehtävät on jaettu kolmeen eri ikätasoon: 3-6-vuotiaille, 7-9-vuotiaille ja 10-12- vuotiaille. Mielenkiintoista puuhaa riittää pidemmäksikin aikaa ja erilaisten tehtävien ja pulmien avulla lapsi saa sopivasti haastetta ja onnistumisen kokemuksia.

 

Kuvat on taustattomia. Tulostaminen onnistuu myös värilliselle paperille.

 

Ostaessa valmiina tulosteena, tehtävät on tulostettu laadukkaalle A4  paperille kaksipuoleisesti, neljä tehtävää per puoli

Minimi tilaus 50 kpl

Ota yhteyttä! Vastaan miellelläni kysymyksiin!

Tekemistä lapsille häihin leikkitilaan L

Ravintolan leikkipaikka

Tarvitsetko yrityksesi tiloihin lapsille tarkoitetun leikkipaikan? Suunnittelen toteutan  lasten leikkitilan.

 

Leikkitila mahdollistaa lasten viihtyvyyden ja sitä kautta aikuisten ravintolakokemus paranee.

 

Leikkitilan lelut ja sisustus suunnitellaan käytännöllisyys edellä palvelemaan eri-ikäisiä lapsia sekä helpottamaan henkilökunnan työtä. Lelujen laatu korvaa määrän, tällöin siivottavaa on mahdollisimman vähän. Lelujen ja sisustuksen materiaalit mahdollistavat hyvän hygieniatason ylläpitämisen.

 

Kuva häihin suunnitellusta leikkitilakokonaisuudesta. 

Pyydä tarjous! Vastaan miellelläni kysymyksiin!

Shopping Cart